Sista April

Jaha är det någon som ska göra något roligt idag? Själv blir jag hemma med glass,scrubs och en bebis mage. Karln jobbar först hela dagen sen på krogen på kvällen. JÄTTE KUL... eller inte. Ska kanske åka ut till mamma och pappa i Skutskär men har inte bestämt mig än.



Fruktstund med vatten melon och annans nu är det bara jordgubbarna som fattas:)


Döskalle armband


Armband med dubbla kedjor, 3 st silver hjärtan och en rosa rosett


Halsband med silver kedja, vita glas pärlor och siden band man knyter i nacken.



Kram Sara:)








   

 

 

 

 

 


Valbo och lunch

Efter vi vart på mvc åkte jag och Emil till valbo. För han skulle lämna tillbaka en tröja. Gick förbi Carlings en sväng och fyndade 2 st söta sommar klänningar. Dom hade kostat 399:- st och nu fick jag båda för 198:-. Ett fynd tycker jag:) Köpte även en bh-topp som jag kan ha under.

Efter valbo åkte vi till lilla saigon på söder och åt lunch buffe. Dom har kanon god mat där för er som inte vart ditt än. Åh nu ser jag att solen börjar titta fram så jag ska bege mig ut och gå lite kanske köpa med mig glass eller vattenmelon hem:)


           



Det här söta setet fick bebisen av mamma när vi var på stan:)


Nu ska jag ut i solen

Kram Sara:)

MVC

Idag på morgonen har jag vart på mvc. Jag går in i vecka 29 imorgon:) Allting såg jätte bra ut hon vägde och mätte magen och tog blodprov och så fick vi lyssna på lillbebisen:)
I maj börjar föräldrar träffarna som vi ska gå på:) Skönt att få lite mer information om saker och ting när man själv inte vet så mycket.


           


Här är en bild på tjockis magen. ( Haha vad snygg man blir på magen med alla märken efter kläderna.) Min tatuering har blivit mycket större ser ut som ja har en jätte insekt på magen:)


Glad:)

Jag är en glad tjej:) Igår var jag till Media Markt med min pappa för jag skulle köpa en kamera. Men snäll som han är så fick jag en av han:) Så nu har jag ÄNTLIGEN en kamera:)

Har bara hunnit provat den lite men fler bilder lär det bli.

Idag har jag jobbat hela dagen för ovanlighetens skull hehe:) Så nu funderar jag på om jag ska ut och gå en sväng eller om jag ska träna lite hemma. Senare ikväll ska jag och Emil se någon läskig film som han hyrt. Jag som igentligen avskyr skräckfilmer, menmen jag ska ge den ett försök.

Jag tog ut löshåret igår också känns riktigt skönt då jag kan ruffsa till det som jag vill nu. Löshår är väldigt fint om man orkar fixa och grejja med det varje dag gör man det inte är det lät att håret ser dött ut och att det verkligen syns att man har löshår.



En bild på mig innan jobbet idag. Usch vad svårt det är och knäppa på sig själv man ser ju inte klok ut.




Här är en bild på mina två armband som jag gjort.

Kram Sara:)


Tröööööööötttttt

Jag är så trött idag så ja knappt orkar stå upp. Kom hem i från jobbet för ett litet tag sen. Har jobbar varje dag sen i onsdags och är inte ledig förrens på torsdag. Ja, jag vet man ska inte klaga och man ska vara glad att man har ett jobb. Och tro mig det är jag, jag älskar mitt jobb. Men att jobba flera dagar i streck är jobbigt för en gravid kropp.


En sak som jag tycker är lite små dryg är att enligt ultraljudet som vi var på ska vi få en tjej. Men ALLA som jag träffar även folk jag absolut inte känner tror att jag ska få en kille. Tänk om det är så, och här går jag runt och kallar magen för Kerstin (hon ska inte hetta Kerstin om det är en tjej). Inte för att jag på något sätt skulle bli ledsen om det är en kille. Men det skulle vara så skönt och veta till 100% vad man ska få.

Så Jenny om du läser detta tänk på att det kan bli en kille och att du då måse göra Elvin till gay och om det är en tjej så lär han bli lite manligare:)

Jag försökte knäppa kort i morse med kameran men den vägrade så tyvärr inga tjockis bilder idag. Men så fort jag är ledig ska jag ta mig ut till elgiganten eller något sånt och köpa en.


Kram Sara


Hår bekymmer

Så var man hemma igen då efter ännu en jobb dag. Det känndes verkligen att det börjar bli vår när jag kom ut från Nian, för där mötts man av folk som äter mjukglass, SOL, fågel kvitter och den obligatoriska lukten av ko bajs:)


Håller på och lagar lite mat nu del blir hemma gjorda hamburgare och pommesfrites:) Gotti gott gott:)


Tänkte försöka göra något åt mitt hår idag. Men vet inte vad bara, anting ska jag ta ur löshåret och klippa mig. Eller så ska jag låta det vara i och komma på något vettigt och göra med det. Jag skulle vilja ta ur det och ha håret som jag brukar. Men mitt hår är inte så samarbetsvilligt för tillfället. 

Jag brukar ha som på bilden nedan vilket är väldigt Sara:)

             
 
Men sen jag vart gravid vill inte mitt hår alls vara så utan plat och baby mjukt med hyper torra toppar och vissa längder för att sedan skifta i grön/gult. Så vad gör man?

Kanske ska göra som karln och raka av mig det så slipper jag bekymra mig:).....hmmm åter kommer när jag bestämt mig....


Hej å hopp så länge:)


Lördag

Så har snart hela helgen gått. Jag har jobbat fredag, lördag och så ska jag jobba imorgon. Emil jobbar på krogen hela helgen. Så någon mys helg har det inte blivit. Men vädret har vart fint både igår och idag.
Så nu har jag kunnat tagit mina morgon promenader:) Det dryga är bara att jag får sådan sjuk kramp i beneb när jag går. Så jag lär stanna var tionde meter och vila. Så alla som ser mig lär ju tro att jag är en lat tjockis som inte orkar gå mer en tio meter för att sedan stå och flåsa i en halv minut.

Jag har tryckt i mig en massa tacos till middag så nu är jag proppmätt. men lite sugen på chokladbollar....hmm kanske ska ta och baka:)

Nu har jag och magen kommit in i vecka 28 iallafall:) Känns riktigt bra att det börjar närma sig:) Har fortfarande inte fått några cravings än. jag som hoppas på att få något roligt craving som glass och fiskpinnar mixat. Men men det kanske kommer. Idag har jag investerat mig ett par tant strumpor (läs stöd strumpor). Så nu är jag ruggit het i mina beiga nylon strumpor, min runda mage och mitt tussiga hår:)

Dom som säger att man blir så vacker när man är gravid.. det stämmer absolut inte. Iallafall inte på mig. Hehe:)




Nu ska jag pilla lite med mina pärlor och pussa på Emil innan han ska till jobbet:)

Kram Sara


Torsdag

Gick upp tidigt idag för jag tänkte att jag skulle ta en liten promenad innan jobbet. Och vad ser man när man tittar ut?? SNÖ!!! Vem fan lag ditt den där? Så någon promenad vart det inte istället en lång väntan på att få börja jobba.


Har hunnit köpt lite mer pärlor idag också så det ska jag pyssla med ikväll:) Jag tror faktist jag har blivit lite beronde. Om man nu kan bli det på 3 dagar:)

Nu vill Emil att jag ska hjälpa han och laga mat innan han ska iväg och jobba på krogen. Så snäll som man är får man väl ställa upp:)

Bebisen har sparkat som en galning idag i magen. Mysigt värre:)

Kram Sara


Armband

Här är lite bilder av vad jag gjort idag. Kan vara lite svårt och se eftersom min kamera är väldigt dålig så alla bilder blir suddiga.

Har både gjort armband med kedjor och med gummitråd. Det är riktigt kul det här.




                                          


                                          




Pärlor

Det vart en kort dag på jobbat idag. Skönt tycker jag. För nu har jag suttit och pillat med mina pärlor och ätit glass hela dagen. Emil kommer bli måttligt glad när han kommer hem då hela våran soffa är full med pärlor och små länkar till kedjor som har kilat sig fast i soff tyget. Men jag har kul iallafall. 

Jag har nu konstaterat att jag har världens sämsta lokal sinne. Jag gick vilse idag när jag skulle gå hem. Jag hade vart på hobbybutiken och köpt på mig lite mer pärlor. Från den butiken och hem till oss är det kanske 500 meter (Har svårt och uppskatta avstånd också men det tar ca 5 min och gå iaf). Så där gick jag i min egen lilla värld och pratade med Jenny i telefon. Helt plötsligt hade jag inte gått den vanliga vägen hem utan bland en massa små hus (Gamlastan tydligen). Sådär stod jag som ett fån och visste inte alls vart jag var eller åt vilket håll jag skulle gå. Så jag ringde Emil som skrattade och föklarade att jag bara skulle fortsätta gå framåt så skulle jag komma hem.

Men hur dålig kan man va igentligen? Hade jag gått 100 meter åt vilket håll som helst så hade jag kommit rätt. Men jag skyller på graviditeten ( för det får man göra har jag hört ). Jag kommer aldrig kunna ta körkort för jag kan inte höger och vänster, jag har inget lokal sinne och sen så är inte simultanförmåga den bästa. 

Vi får hoppas att inte bebisen ärver något av detta. Här kommer en bild på magen som jag knäppte för någon vecka sedan.



Nu ska jag pilla lite mer med mina pärlor.

Ha en trevlig kväll

Kram Sara

 


Onsdag

Idag skulle jag igentligen vart ledig men så vart det inte. Så nu sitter jag och väntar på att göra mig klar och åka till jobbet.

Igår var en mysig dag jag var med min mamma på stan hela dagen. Vi åt mat ute och shoppade en massa:) Hittade jätte mycket fina saker. Jag köpte bland annat pärlor och kedjor som jag ska göra armband och halsband av. Gjorde nårgra igår som faktist vart helt okej.

För er som inte vet ska jag och Emil flytta igen. Vi har sålt lägenheten och ska flytta till radhus istället. Lite tråkigt när man lagt ner så mycket jobb som vi gjort på denna. Men det känns riktigt bra att få bo lite större och ha tillgång till en egen gräsmatta. Eftersom jag kommer vara fet hela sommaren så behöver jag ha någon stanns att ligga och sola på utan att skrämma alla stakars människor på stranden.

Nu blir det frukost sen lär jag göra mig klar och åka till jobbet.  Ska försöka lägga upp lite fler tjockis bilder senare idag.

Kram Sara


Till Jenny



Eftersom jag är sveriges sämsta bloggerska och aldrig orkar uppdatera så tänkte jag vara snäll och offra mig liten nu. Varför är mest för att min kära vän Jenny så gärna vill att jag skriver om hur jag mår, om jag håller på och dör, hur tjock jag blivit, hur mycket och vad jag äter, när hon och jag kan gå ut och festa igen och om barnet fått nått roligt namn osv. Så därför är det här inlägget till Jenny och alla hennes funderingar.

Jag är i vecka 27 nu. Enligt ultraljudet som vi var på för ett antal veckor sedan ska vi få en tjej (men det vet man aldrig). Jag mår väldigt bra för det mesta förutom ont i ryggen och fötterna. Men sånt hör ju till. Vätska har jag samlat på mig lite, speciellt i benen känns det. Men det är ju ett tag kvar så jag slutar väl som en vattenballong.
Bebisen sparkar och lever om där inne. Mysigt tycker jag. Barnvagn är beställd vart en Emmaljunga citycross. Tror den kommer funka alldeles utmärkt. I övrigt tycker jag att det är mysigt att vara gravid förutom att det är fruktansvärt långtråkigt ibland. Man kan inte göra så mycket men det är tur att jag har alla scrubsboxar som jag kan se på om och om igen. Jag har inga riktiga cravings än, förutom att jag äter äpplen rätt ofta men det är inte så att jag håller på och dör om jag inte får ett äpple. Så jag räknar inte det som något craving. Hur tjock jag har blivit syns väl på bilden. Äter gör jag alldeles för lite enligt Emil, Jenny, min chef och alla andra man träffar. Men jag tycker jag sköter mig rätt bra. Jobbigast med att vara gravid är att man blir väldigt osmidig och tung i kroppen man kan inte göra saker lika smidigt som förut och att sätta på sig skorna är sjukt jobbigt.

Det vart ett hemskt långt och luddigt inlägg men bara Jenny förstår är jag nöjd. Idag har jag jobbat och lite senare ikväll ska jag och emil ut och äta och gå på bio.

Jenny har du mer frågor så får du skriva till mig så svara jag.

Kram och Hej

RSS 2.0