Tisdag

God kväll bloggen:)

Här sitter jag och tittar på alla duktiga människor som tränar:) Jag har faktist också tränat idag jag var ute och gick i morse, sen så har jag och min bror rusat ut och in från lägenheten och slängt all skit som var kvar sen i söndags då vi rev bort allt. I övrigt har det inte hänt något roligt alls idag... eller jo lite har beställt hem grejor till min lilla hobby som jag har, att göra armband och halsband. Jag höll på med det en heldel förut men nu tänkte jag börja igen.


Ha det så bra nu

Kram


Lalalaaa

Här är en bild från min och Emils resa till Turkiet i sommras:) Det var väldigt mysigt och skönt att få komma bort lite. Det tråkiga var bara att Emil var sjukt dom första 3 dagarna och nu menar jag inte lite förkyld utan döds sjuk. Men tack vare en fin insatts från mig överlevde han och vart frisk:)


Gymmet....

Sitter på gymmet nu och väntar på att Hollywood fruarna ska börja:) Undra vad Anna Ánka ska förmedla för kloka ord idag hehe:) Det var tok mycket folk idag nere på gymmet när jag skulle träna så jag trängde mig in i ett hörn och stod där med mina 4kg hantlar. Så nu har jag blivit grymt stark:)



By the way här är iaf min karl... han är fin den där Emil:) Puss på dig!

Han kommer bli jätte glad nu när jag lagt upp en bild på han hihi eller kanske inte......

Shoppat för 50 000:-

Nu var det någon dag sen jag skrev.... men så kan det bli ibland:) I helgen har det inte hänt något speciellt. Men igår startade vi med rusten ialla fall:) Rev ut gaderbober och golv lister. Knäppte massa förre bilder så tänkte ladda upp dom senare ikväll. Nu på morgonen har jag shoppat för 50 000:- hihi:) Nu var det ju inte så att jag har shoppat kläder och skor utan ett kök:) Inte lika roligt men jag är glad för det. Ni får se senare vad det vart för något.

Jag var även så hurtig att jag var ute och gick imorse, det var skönt att komma igång lite.

I övrigt så ska jag sega lite nu fram till klockan sex för då ska jag jobba på gymmet.

Hej då hej så länge

Städa och Ikea

Nu ska jag snart iväg och städa ur lägenheten med mamma:) Igår han vi nästan få ut alla grejor. Eller vi och vi Emil och Lars gjorde det mesta medans jag sprang runt som en vilsen höna:P I eftermiddag ska vi iaf ta åka till ikea och tittat på det där förbanade köket så dom kan börja rusta åt oss nångång:)

Längtar verkligen tills allt är klart och man kan få en vanlig vardag igen. Då man kan sätta sig ner efter jobbet äta middag ihop och slås om tv-kontrollen:)

Nej, det här har jag verkligen inte tid med nu lär jag göra mig klar och äta frukost:)


Kram Sara

Sårad


Föresten så kom Jenny aldrig ner till mig igår:( Sådär fick jag stå i min ensamhet... tydligen så är hennes unge viktigare än mig:/ Så jag känner mig djupt sårad just nu detta kommer ta ett tag och smälta:(


Valbo

Nu ska jag iväg till jobbet snart... Så Jenny om du ser detta bege dig ner till köpes ikväll och underhåll mig lite:)

Ska springa in på nian och köpa en ny brun utan sol, så jag får lite färg iaf:)

Sen är jag brun och fin:)


Sara:)

Rosa

Titta vad mycket fint jag hittade till vårat kök:) Emil kommer bli jätte glad han älskar ju rosa;)


Städat

Nu på morgonen har jag städat lite här hos Emil... Det såg verkligen ut som ett kaos med flytt kartonger, påsar, disk och tvätt men nu ser det helt oki ut faktist:)
Jag börjar inte jobba förens kl tre idag så jag kan sega lite nu på morgonen, tänkte laga lite lunch och titta på 
tv-shop. Jag är ett sjukt fan av tv-shop och jag tror hel hjärtat på allt dom säger. Tänkte nog åka lite tidigare till valbo idag så jag hinner springa in på ikea och titta på kök, det är så otroligt svårt och välja men det lutar åt ett svart kök:)

Nu ska jag ducsha sen ska jag laga lite spagetti och burkköttfärsås.... Mums:)



Hejdåhej

Sara:)

Stress stress stress

Uscha vad jag stressar nu förtiden har en miljon saker och göra (Packa, städa ur min lägenhet, flytta möbler, jobba på tre ställen, fixa nytt kök och badrum till den nya lägenheten, prata med hantverkarna om rusten + alla övriga vardags sysslor) ... Emil försöker lugnt och snällt att lugna ner mitt lilla hjärta men just när jag blivit lugn kommer det en ny grej och då är jag uppe på hög varv igen...

Imorgon ska Emil och hans kära vän Lars flytta mina möbler medans jag befinner mig i valbo och jobbar på Gallerix där. Snälla pojkar det där:)

Just nu saknar jag mitt bubbelbad som jag hade i min lägenhet hade vart skönt och haft en såndär mysig vara för mig själv tjej kväll:) Men men får försöka fixa lite mys ändå tänkte jag....




Detta är mina favorit produkter "Pink cotton candy" man luktar som en blandning av sockervadd och ny bakade bullar:)


Nu ska jag mysa lite och tittat lite på ikeas hemsida efter något fint kök:)


Godnatt och sov gott:)

Sara


Kära:)



Åhh vad kära och glad vi var där:) Haha gulligull......

God morgon

Hej hej:)

Nu har jag vaknat eller nja inte riktigt sant vakna för en liten stund sedan:) Sitter och tittar på X-ena krigarprinsessan så grymt bra:) Ska äta lite frukost och göra mig klar innan jobbet:) Längtar till fredag då jag är ledig har massa saker och göra lär packa ur och städa min gamla lägenhet den ser ut som ett bomb nedslag just nu. Så är det någon som är sugen på att hjälpa till är det bara ringa:)

Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig det är väldigt svårt eftersom alla mina kläder ligger ner slängda i lådor och ikea påsar:/

Hoppas ni får en trevlig dag....

Sara:)


Tisdag

Hallå bloggen!

Idag har ja inte haft någon tid alls över för att skriva, har haft fullt upp hela dagen. Det började med att jag färgade håret i går vilket inte alls vart speciellt lyckat. Så jag fick slita mig upp ur sängen imorse och kila ner till stan och köpa ny färg. Gick tillbaka hem slängde i färgen innan jobbet. Resultatet vart bra men inte riktigt vad jag ville så jag fick köpa mig en toning på lunchen som jag hade i nu i kväll. Så nu är jag nöjd och fin igen. Dock tror jag inte att mitt hår är lika förtjust i mig som jag är, så jag är väl skyldig det att köpa hårinpackning som jag får lägga i ett par gånger. Oj vad mycket det vart om mitt hår helt plötsligt det va inte meningen. 

Annars idag har jag jobbat hade massa och göra idag fixa om bland tavlor osv. Sen när jag kom hem så lagade jag mat till mig och Emil och tittade på idol. Nu börjar fröken bli trött ska nog ta och sova snart, kanske se på lite scrubs först. Vilket för övrigt är den bästa serien någonsin:)


                      


See you later alligator, after a while crocodile 

Sara:)

Halloween funderingar...

Jag sitter här och längtar till halloween tycker det är en mörk mysig och udda tradition... Man kan klä ut sig till ett troll och springa runt på stan utan att någon stirrar och ifråga sätter varför... Man kan tigga godis av främlingar och vill dom inte ge en något lindar man in deras bil i toa papper eller kastar ägg på fönstrena som hämd:)

Förra året var  jag med och ordnade värsta halloween partyt jag tror vi var runt 100 pers och vi hade fest i fyra olika lägenheter i samma hus:) Det var grymt kul alla var utkläda vi hade spök musik i trappen och alla lägenheterna såg ut som spindelbon:P i år vet jag inte alls vad som kommer hända men jag har mina förhoppningar att det blir något minst lika roligt..


Så här snygg var jag förra året hahaha;)


Gymmet

Tjenixen :)


Idag har jag jobbat på Gallerix, fick en massa varor som skulle packas upp. Vi fick även in en kanon snygg tavla som jag tänker investera till våran nya lägenhet:)

Efter jobbet gick jag en sväng på stan, försökte hitta någon vettig färg att färga håret i vilket inte var det lättaste men jag tror det löste sig till slut:)

Nu sitter jag på gymmet och jobbar... eller jobbar och jobbar.... tittar på tv, leker med datorn och läser tidningar:)

Ikväll ska jag se på dom svenska Hollywood fruarna haha det är så otroligt kul och tittat på duma människor på tvn.

Jaja det var väl allt för tillfället, nu ska jag återgå till mina tunga och otroligt ansträngande sysslor hehe:)


                                 
 Haha så här biffig blir man om man tränar på mitt gym, så alla flickor som är trött på era pojkvänners kroppar skicka dom till oss... så hokus pokus så blir dom som nya... fördelen är ju då att man gillar biffiga grabbar i tanga kalsonger och 5 liter spray tan;)

"Sol i sinne, brun inne - Sara"

Skoj


Tänkte slänga in en liten bild på mig och min söta vän Jenny.. detta är från vårat födelsedagskalas i sommras:) Jag är den blonda saken som ser ut att leka guldfisk och den andra filuren är då Jenny:)

Söndag

Tjohoppsan bloggen:)

Idag har jag jobbat (jobbar på Gallerix ifall någon undrar) det har vart en helt oki jobb dag.

Efter jobbet åkte jag och Emil till våran nya lägenhet som vi köpt och ska rusta upp från topp till tå:) Jag tänkte köra lite updates hur det går med rusten och en massa före och efter bilder senare när vi dragit igång.
 
Idag var vi iaf där med hantverkarna och mätte lite och diskuterade vad som ska göras osv. Just nu ser lägenheten för hemsk ut med väv tapeter heltäckningsmatta och lukt av gammal tant.
Men men jag har förhoppningar och tror den kommer bli alldeles lysande när den är klar.

Nu på kvällen har jag och karln haft myskväll med god mat, chokladmousse och film. Vi tittade på Transformers grymt cool film för mig som är en såndär nörd som gillar konstiga och övernaturliga saker hihi:) Funderar på att skaffa mig en liknande bil då jag inte behöver ta något körkort eftersom bilen kör åt mig dessutom kan den skydda mig mot alla psykon där ute:) Oki nog med det, nu ska jag ta mig ut ur fantasi världen ett kort tag för att borsta tänderna och bege mig mot sängen...

Imorrn är det en ny jobb dag som gäller både på Gallerix och på mitt kära gym där jag jobber lite extra:)

Good night and sleep tight and don´t let the bed bugs bite;)

Sara



Lördag

Sitter här och funderar på vad jag ska skriva i denna blogg... men jag hoppar nog över det här med teman utan det får bli som det blir:)

Jag tänkte skriva 10 ord som får stå för lite vem jag är, istället för ett långt tråkigt inlägg hihi:)

Konstig,tussig,snäll,ironisk,kär,glad,ond;),envis,liten,rolig


Nu ska jag sätta mig framför tv och glo lite

Hejdåhej


Hej

Så nu har även jag skaffat mig en blogg... vi får se vart detta slutar...

Hej så länge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0