Lördag

Hej bloggen.... Idag har jag jobbat hela dagen sen nu på kvällen har jag lagat lite mat och tittat på sex and the city. Ska fortsätta med det om ett tag Emil jobbar på krogen ikväll så jag får ha lite mys kväll med mig själv.

Igår var jag ledig så då åkte jag till lägenheten och målade om taket. Det vart så otroligt mycket bättre. Sen så var vi och åt mat hos Emils mamma och Nisse. Efter det gick jag Emil och hans kompis till interpool där vi träffade min bror och hans kompisar. Vi spelade lite biljard och drack nån öl (jag cider). Sen gick vi förbi Hangan en liten sväng och sen hem. Det var fruktansvärt kallt höll på och frysa ihjäl där ett tag.

Jag har kommit på att jag orkar verkligen inte med fulla människor, fan va dryg ni är. För fulla killar som stinker gammal axe, med en redbull vodka i handen som tycker dom har all rätt i världen att taffsa på en när man går förbi. Eller så vinglar dom fram med någon tröttsam raggnings replik som får en och vilja spy och slå dom samtidigt. Sen har vi flickorna som inte är ett dugg bättre. Med sina kort korta klänningar, för höga klackskor som 99% av dom inte kan gå i, Och så står dom där och porr dansar till Rihanna på dansgolvet för att 5 min senare gå in och spy och grinna på toaletten med alla sin kompisar. 

Så nu har jag avreagerat mig lite så nu är jag lugn igen:)

Sara

Konstiga Sara

Jag är en rätt annorlunda och konstig människa... och min verklighet stämmer inte alltid överens med det riktiga livet som dessa grejor tex...

 

  • Det blåser inte mer i skuggan
  • Check point dalaälven (Nu Dragon Gate) är inte BB där jag föddes
  • Gälar sitter inte på revbenen utan bakom öronen
  • Valarnas gälar är inte det stor hålet på huvudet
  • Bökling är inte en fisk sort
  • Om man kliar sig i huvudet hör inte andra det, fast man hör det super tydligt själv
  • Polypern sitter inte i benet som Bert säger utan i näsan tydligen



Rust

Så nu har ni fått lite före bilder på hur lägenheten ser ut för tillfället, kan knappast bli sämre iallafall:) Idag har vi vart och köpt tak färg så vi kan börja måla taket. Just nu är det gul/vit med äckliga märken kvar efter lampor och liknande. Så jag tänkte börja lite med det imorgon.

I helgen kommer hantverkarna och börjar med badrummet. Vi ska även försöka hinna med att riva ut köket så vi kan lägga golvet sen. Det är mycket att göra men det blir kul sen när det är klart.


Nu ska jag gå och hoppa lite på Emil innan han hinner somna:)


Nighti night

Sara:)


Lägenheten före bilder...


Hallen när man kommer in


Hallen


Köket


Köket


Badrummet


Badrummet


Hallen som går mellan alla rummen


Datarummet


Sovrummet


RSS 2.0