Gym och isglass:)

Jaha så var det måndag igen. Det finns många som inte ser fram emot måndagar för att helgen är över och man lär tillbaka till jobb, skola och dagis.
Men lyckligtvis är inte jag en av dess utan jag är oftast ledig på måndagar fram till klockan sex på kvällen. Idag har jag och karln vart på stan vi små shoppade lite och käkade lunch.
Eftersom Emil jobbar som vakt på nian så känner alla som jobbar där igen honom. Så idag när vi hade betalat för maten och jag gått och satt mig så frågade dom Emil om han skulle bli pappa. Dom tyckte väl att jag såg lite små fet ut hahaha. Läskigt när folk man inte känner eller har berättat det för frågar. Men jag får väl vara glad att dom trodde jag var gravid och inte att jag hade ätit för mycket kakdeg och blivit fet:)

Just nu sitter jag på gymmet har tränat lite och nu jobbar jag. Sen ikväll är det paradishotel. Det är så himmla bra haha. Jag fick en liten panik craving idag när vi skulle gå hem från stan jag skulle absolut ha en isglass. Så där gick jag i kylan med vinter kläder och sög på min isglass folk tittade på mig och undrade förmodligen om alla mina hjärnceller frysit sönder.
I övrigt har jag inte haft så mycket cravings än bara att jag vill äta yogurt och strössel istället för yogurt och flingor. Gotti gott gott:)

Hej å Hå :)

Vecka 15

Så är det en ny vecka igen.... Jag kan säga att det är underbart och vakna nu på morgonen och inte må illa. Det har tidigare kännts som man vart bakfull i 6-8 veckor. Man mår illa, man är sinnesjukt trött och man vet inte alls hur man ska bete sig för att överleva dagen. Men nu är jag inne i vecka 15 och jag mår betydligt bättre. Visst är jag oerhört trött vissa dagar och mår illa gör jag ibland lite då och då men det är långt ifrån hur jag mådde innan:)

Igår och idag har jag vart ledig fram till kl sex för att sen jobba lite extra på mitt gym. Jag var duktig och tränade igår med 30 min på crosstraningen det var skönt och röra lite på sig. Idag blir det också träning crosstraning eller löpbandet vi får se.

Jag har suttit och beställt lite från internet idag:) Helt otroligt skönt att internet finns när det är för kallt för att orka gå ner på stan:) Vart lite kläder, och skönhets prylar. Så nu är man sådär shopping lycklig igen:) haha

Jag vet att det är hemskt dåligt med bilder i min blogg men jag äger som sagt ingen kamera för tillfället men jag ska nog ta å "låna" en kamera av mina föräldrar, som vad jag tror har flera.

Nu blir det frukost (sent jag vet)

Kram Sara


Lite tjockis kläder vart det:)


Lycklig Tjej:)

Hejhej hallå bloggen:)

Nu var det väl ändå ett bra tag sen jag skrev. Varför? Ja, det enklaste svaret på det är väl lathet:) Men nu är det nytt år och massa nya spännande saker som är på gång i Saras liv så då får jag ta tag i det här med blogg skrivandet.

Sara är en lycklig tjej nu.... Det här har hänt sen senast jag skrev:

Våran lägenhet som jag tjatat om är äntligen klar bara lite handtag i köket som ska ditt.

Sen den största nyheten Sara och Emil ska bli föräldrar:):):) I sommar i juli.

Jag tror det är hur många som helst som ska få barn det här året. Hmm undra va alla gjorde hela 2009 igentligen hehe:) Hela Gävle kommer kryla av bebismagar och baby spyor:) Men mysigt kommer det bli. Jag är lycklig iallafall.

Idag har jag jobbat på Gallerix, Jag ramade in Sebbes och Josephines ultraljudsbilder det vart väldigt bra. Gå in här och titta själva http://josephinewestling.blogg.se/

Nu ska jag ha myskväll med mig själv. Jag har laddat upp med smågodis, film hårinpackning och nagellack:)

Kram Sara

RSS 2.0