Hemma fru

Jag har gått och blivit hemma fru. Jag städar,lagar mat,diskar, tvättar, bakar, vattnar blommor, piffar med gardiner m.m. Och det är inte alls speciellt kul jag blir rastlös väldigt fort. Vad gör alla andra människor som går hemma i flera år? Jag har vart hemma knappt en vecka och redan sprungit i på jobbet tusen gånger och stält mig i kassan för att hjälpa till, utan betalning desutom.
Nu längtar jag till bebisen kommer så jag har någon och prata med och leka med på dagarna. I övrigt har det inte hänt så jätte mycket vi har haft lite grillfest här om dagen sen så har Josephine och sebbe vart här med lilla Vira. Som var hur söt som helst.

Det är nu ungefär 3,5 vecka kvar till mitt beräknade datum. Och jag håller på och bli tokig på den här jäkla vätskan. Igår efter jag vart i valbo med Jenny så när jag kom hem och satte mig i solstolen och tittade ner på mina ben och fötter höll jag på och dö. Det såg ut som något pumpat in flera liter vatten i bena och fötterna för att sedan kolla om dom skulle sprängas. Det var helt sjukt.











Hemglass

Igår var jag till uppsala med mamma. Det var jätte mysigt jag shoppade massa kläder och fick en massa kläder bebisen fick också massa kläder:) Sen var vi och fikade på ett jätte mysigt café. Synd bara att det inte var så bra väder. Men annars är jag jätte nöjd. New yorker är min ny favo butik guuud vad mycket fina kläder dom hade. Så fort tjockis magen är borta ska jag åka ditt och stor shoppa.
På kvällen när jag kom hem så kom några av Emils kompisar hit och vi gjorde grillspett och dom tittade på film och jag tittade på True blood. Åhh det bästa av allt igår kväll var att glassbilen kom:) Gissa om jag var över lycklig. Jag ville köpa ALL glass men Emil tyckte jag skulle lugna ner mig lite. Men jag fick tre olika paket iaf:) Men vad mysigt det är med glassbilen den stannar var 3 vecka knappt fem meter från vårat hus. Så var 3 vecka kommer jag stå och hoppa upp och ner och titta ut genom fönstret. Imorgon är min sista dag på jobbet innan jag går på mamma ledighet. Så jag tänkte baka cupcakes idag. Få se hur det blir.

Kram Sara


Lördag

Den här veckan som vart har jag haft fullt upp. Det har vart studenten vilket jag tror ingen har missat så jag har jobbat varje dag. Vi säljer studentdjur och studentkort plus att vi gör studentskyltar på mitt jobb så vi har haft fullt med folk. Tråkigt bara att dom fick dåligt väder. Hörde att barrundan hade förvandlats till en riktig gris fest. Kanske var därför dom fick dåligt väder så dom skulle hålla sig någorlunda lugna.

Idag har jag också jobbat nästa vecka går jag hem och ska vara ledig. Ska bli så skönt. Min kropp är död nu och orkar inge mer. Hur mycket vätska får man plats med igentligen i en liten kropp sjukt mycket måste det vara iaf. Undra vad jag ska göra innan bebisen kommer jag tycker det är jätte tråkigt och bara sitta hemma och vänta så jag måste roa mig med något.


Jag och Emil åt frukost ute på framsidan förra helgen:) Jätte mysigt tyvärr är det skit väder den här helgen så det går inte.


Våran framsida.


Hahaha mina tjockis fötter dom gör jätte ont.


Tjockismagen den har blivit jätte stor nu.


Jag på morgonen mitt ansikte har blivit super svält tur att det går ner lite senare på dagen iaf.

Det börjar bli riktigt jobbigt och vara gravid nu man är sväld som en boll och det går inte och göra något åt det sen blir man trött för ingenting och har ont lite överallt. Ja jag vet att jag är gnällig men det får jag vara. Eftersom det är det ända som man kan göra.

Kram Sara:)


Radhuset

Oj nu gick det sådär länge tills jag skrev igen. men jag har verkligen inte orkat har haft fullt upp med tjockis magen, jobbet, packning, flytten osv.

Men nu har vi iaf flyttat in i radhuset. Det känns jätte bra. Radhuset är perfekt och området är jätte mysigt. Vi flyttade in i fredas och har redan hunnit packat upp allt i stort sätt och så har vi städat ur lägenheten. Det är tur att vi har så många snälla människor som hjälpt oss annars hade det inte gått. Igår grillade vi för fösta gången här hemma. Eller Lars grillade och jag och Emil planterade blommor. Trädgården var det ända som vi verkligen måste göra något åt. Gräsmattan var helt förstörd efter vintern så vi ska köpa ny och rulla ut. Sen så vill vi fixa så vi har lite fina blom och grönsaksland.
Men det är bara kul att det finns lite och göra både jag och Emil tycker det var jätte kul och pyssla i trädgården även fast ingen av oss gjort det förut. Så vi får väl se hur länge blommorna överlever.

Med magen är allt bara bra. Är i vecka 35 nu. Har fortfarande inga cravings eller att jag mår något speciellt dåligt. Lite trött och ont i ryggen bara men det är ju sånt som hör till. Annars lever bebisen om där inne.

Här kommer lite bilder från allt möjligt:



Tårtan som jag bakade till Emil på hans födelsedag


Andra tårtan jag bakade


Vårat vardagsrum i radhuset


Jag älskar träväggen


Min däckstol passade bra här inne


Mitt land som jag håller på och fixar med på framsidan


Emils land som han håller på och fixar med på framsidan

Så nu ska jag gå och äta frukost

Kram Sara



RSS 2.0