Johnny Cash



Den här gryma bilden har jag som tavla i ett av rummen i våran lägenhet. Snygg som tusan är den:)

Jag älskar Johnny Cash alla hans låtar är så otroligt bra. Det är svårt att ha någon riktig favorit.

Men en låt som gör mig väldigt glad och som jag har fina minnen till är:


"I still miss some one"

At my door the leaves are falling
A cold wild wind has come
Sweethearts walk by together
And I still miss someone

I go out on a party
And look for a little fun
But I find a darkened corner
because I still miss someone

Oh, no I never got over those blues eyes
I see them every where
I miss those arms that held me
When all the love was there

I wonder if she's sorry
For leavin' what we'd begun
There's someone for me somewhere
And I still miss someone

Varför jag har så fina minnen till den här är för att jag och Emil brukade alltid skicka texter ur låtar (nästan bara Johnny cash) till varandra i sms. Detta var i början innan vi vart tillsammans. I ett av sms jag fick stod det :

At my door the leaves are falling
A cold wild wind has come
Sweethearts walk by together

And I still miss someone
I never got over those blues eyes
I see them every where.

En mysig grej att tänka tillbaka på. Nu när Emil läser det här kommer han bli sur och tycker jag har målat upp han som någon romantisk nörd. Så jag lär väl tilllägga att han också är stor och stark dricker öl och kan slå vem som helst. haha


I like my women like i like my chicken...

Jag har en ny idol Rodney Carrington han sjunger hel sköna country låtar.

"I like my women like I like my chicken
With a little bit of fat on the ends
Not too much and not too little
Just enough to make me grin"



Så vad gör jag en kväll som denna? Jo, jag sitter och glor lite på youtube och lyssnar på musik, och äter glass. Jag har verkligen inte gjort mycket vettigt på hela dagen. Vart med min kära mor och lekt med min hund sen så har jag befunnit mig framför tvn resten av tiden. I morgon blir köket i stort sätt klart, så om ett tag kommer före och efter bilderna upp. Kan säga redan nu att skillnaden är väldigt stor. Jag behöver köpa mig en kamera så jag kan lägga upp lite bilder det känns som det är lite tomt med sånna här i bloggen.


Kram Sara:)


Pratar i sömnen...

Något som har blivit väldigt vanligt hemma hos oss är att jag somnar på soffan. Och när jag väl har somnat är det otroligt svårt att få liv i mig igen ännu mindre att försöka få något vettigt ut ur min mun. Vilket Emil har fått tagit del av, han försöker snäll och försiktigt väcka mig och få mig att gå och lägga mig i sängen istället...


Emil:
Gumman, sover du?
Jag: Mm
Emil: Ska du inte gå och lägga dig i sängen?
Jag: (tyst och mumlandes) Vi kan vara en annan dag
Emil: Oki, Men kom och lägg dig nu
Jag: Mm sen
(Nu brukar Emil ha tröttnat och släppar in mig till sängen)
Jag: (tyst och mumlandes) Vart ska vi nu?
Jag: Jag ska bara se klart filmen
Jag: Är filmen slut?
Emil: Tyst och Sov!!
Jag: Vart ska du sova?
Emil: Grekland (olika land för varje gång jag frågar)
Jag: Oki

(Sen sover jag som en gris)

Det läskiga är att jag aldrig kommer ihåg dom här konversationerna dagen efter, jag kommer oftast inte heller ihåg att jag har somnat i soffan:) haha konstigt





Hemma dag...

Idag vaknade jag kl 4 på morgonen och låg och vred och vände mig som en tok fram till halv åtta. Då jag tröttnade och klädde på mig sen gick jag ut och gick en sväng. Resten av dagen har jag städad, tvättat och legat framför tvn. Jenny och lilla skitungen Elvin kom förbi en sväng och åt lite mat och Elvin passade på att kladda spagetti lite överallt i min ny städade lägenhet hehe;) Han är så söt den där lilla saken, Jenny är ganska söt hon också för den delen;)

Nu sitter jag på gymmet och väntar på att få åka hem är fruktansvärt trött...

Igår köpte vi ett nytt matbord och stolar vi hade inget innan. Det vart jätte fint med, är väldigt nöjd:)

Nu ikväll ska Emil och hans pappa fixa klart med diskmanskinen, guuuud vad skönt och slippa stå och diska den där jäkla disken något mer.


Sara:)

Blogg paus....

Hej Bloggen!!

Jag startade en blogg, jag skrev lite, jag tröttnade och tog en lååååååång paus... men nu är jag tillbaka igen:) Pausen berode mest på att jag (läs vi) har rustat som tokar och flyttat sen så har vi inte haft något internet förens nu.

Mycket har hänt, lägenheten är i stort sätt klar det är bara köket som ska fixas till lite mer och några golvlister som fattas men vi bor här nu och jag trivs som fisken i vattnet.

Idag har jag vart ledig vilket har varit otroligt skönt, synd bara att dagarna går så fort när man är ledig. Jag har inte gjort mycket alls idag sovit, tittat på tv, tränat, tittat lite mer på tv och nu så färgar jag håret och ska laga tacos till mig och karln:) 
Jag har gjort en sak till idag, Julpyntat!! Ja, jag vet att det är alldeles för tidigt men jag tycker att så fort det blir mörkt vill jag upp med julsakerna för att få till lite mys stämning. Men så fort julen är över vill jag ha bort dom lika fort. Så nu är det mysigt och halv fint här hemma iallafall:)

Nu blire mat...

Kram Sara:)

RSS 2.0