Torsdag

Idag är det fint väder igen skönt:) kan det inte få vara det hela tiden. Idag ska jag jobba men innan det lär jag försöka hitta en present åt Emil han fyller nämligen 25 på söndag. På lördag ska jag först till sthlm med mamma och titta lite och mysa:) ska bli jätte kul. Efter det ska vi ha liten grillfest för Emil på kvällen. Sen på söndag kommer släkt och grejer som ska fira Emil. Och någon stanns här imellan ska jag hinna baka.


Emil och jag var hundvalt här om dagen till Nasse:)


Jag försöker packa det går sådär har bara packat ner lite av mina kläder än och det är 5 kartonger har massa kläder kvar att få ner.


Jag myste på balkongen i förgår:)

Nästa vecka åker min chef utomlands i en vecka och under den tiden ska jag leka chef på jobbet undra hur det ska gå haha:)

Kram Sara


Föräldrar träff

I dag har vi vart på föräldrar träff. Vi fick lära oss hur man ska andas och vilka olika smärtlindringar det finns. Det där med andningen tror jag kommer av sig själv man andas väl på det sättet som passar en själv bäst just då. Inte fan tänker jag ha Emil ståndes brevid mig och andas i kapp då blir jag knäpp. Sen tyckte dom på videon vi såg att efter varje värk och ut andning skulle Emil smeka och klappa mig över huvudet och håret och säga "gud vad duktig du är". Vem gör sånt? Helt ärligt vem ligger och andas tillsammans med sin pojkvänn för att sedan låta han smeka och klappa dig på huvudet och säga "guuuud va duktig du är" efter varje värk?
Det där var inte ett sätt som passar mig iaf.

Nu ska jag ut och gå det är jätte fint väder idag:)

Kram Sara


Ledig

Igår var en lugn och skön dag jag var med Josephine på stan en sväng och så åt vi sallad på waynes. Sen satt vi där och prata med frida i några timmar hehe:) Efter det gick vi hem och jag tog tag i å färgade mitt hår. Så nu ser jag lite mer ut folk igen:)

Idag ska jag och E börja packa. Har kommit på att det kan ju vara en fördel och börja om man ska flytta om två veckor.

Föresten så är jag sjukt avundsjuk på alla er som inte är gravida som kan vara snygga och fina till sommaren. Jag vill också kunna ha snygga bikinis,jeansshorts, fina klänningar och hög klackade skor. Men jag kommer vara en svullen vätske bomb i sommar och det ända som kommer vara bekvämt är en soppsäck med miljoner lufthål.


(förlåt för att det inte är några bilder ska fixas)

Kram Sara


Magkatarr?

Kom precis hem från jobbet. Har haft så sjukt ont i magen låg hela eftermiddagen och kvällen igår och det har fortfarande inte gått över. Det svider och gör ont (inte som halsbränna). Pratade med barnmorskan och hon trodde jag hade fått magkatarr. Hon trodde det berode på att jag jobbade så mycket. Och har mycket stress omkring mig. 

Så nu ska jag bara vila och äta kokt mat typ. Jaha kokt mat tänkte jag, vad äter man då? Vem kokar maten nu förtiden? Bara att komma på nåt att äta kommer ju bli ett stress problem i sig. Jag kan ju inte leva på kokt potatis heller.

Sen det där med och vila går ju sådär då min jävla grannar som bor ovanför håller på och rustar eller vad dom nu gör. Och det har dom hållt på med i flera månader nu dom slår i vägar och borrar tidigt på morgonen, på eftermiddagen och på helgerna. Jag håller på och bli tokig.

Nu lär jag gå och försöka fixa något att äta har inte ätit på hela dan så kan ju va bra att få i sig nånting iaf.

Skriver mer sen när jag har något roligt att skriva.




Vatten melon

Igår var jag ledig sköööönt:) Började dagen med och tvätta sen gick jag och Emils kompis Lars  (min bästaste tjejkompis) ner på stan och hälsade på älsko som jobbade och så åt vi lunch. Efter det köpte vi jordgubbar och gick hem och tittade på film. Lars var så bakis att han höll på och dö flera gånger under dagen. Haha jag är inte ett dugg avundsjuk på alla som kan supa varje helg och behöva må sådär dagen efter.

Idag har jag jobbat sen gick jag och Emil och köpte lite tacos grejjer och lagade mat. Sen har vi bara legat och myst fram till han var tvungen och åka och jobba på krogen.






Gick in i vecka 30 igår:) Det går jätte fort nu tycker jag. Har iaf fått ett craving och det är vatten melon. Jätte tråkigt tycker jag. Visst det är jätte gott och nyttigt. Men dyrt som faaaan 50:- för en lite fjuti vatten melon som jag äter upp på en tugga. Sen är det inte ett dugg spännande kanske ska rulla den i lite jord eller nåt.



Kram Sara


Tråkdag

Jag skulle igentligen vart ledig idag men var tvungen och ryka in på jobbet ändå. Så jag har jobbat från 10-14.30 sen kom jag hem lagade mat och så har jag städat. Uschaaa riktig tråk dag men sånt som måste göras. Ska ha lite tjejmys med mig själv tror jag senare ikväll. Dusch,brun utan sol, nagellack och fotbad.




Min Lunch/middag korvstroganoff:) 



Sen tänkte jag kolla om det är någon som är sugen på att bjuda mig på en resa hit:)

Kram Sara


Mysdag:)

Idag har jag jobbat först på dagen sen så har jag ramat in några av bilderna som jag och Josephine knäppte igår:) Sen så kom frida hem till mig med saft och kakor och vi pratade lite strunt:) Och nu på kvällen har jag och Emils kompis Lars vart ute och gått en sväng i boulognern. Han och jag är bästaste tjej kompisar:) Så alla singel tjejer han är ett riktigt kap. Bara höra av sig om någon är sugen på en dejt:)



Så här vart inramningen lite svårt och se kanske:)



Nu ska jag och Lars titta på sex and the city och äta kakor hihi:)

Kram sara


Foto dag:)

Idag har jag och söta Josephine vart och knäppt lite kort:) Jag har vart modell och hon har knäppt alla korten:)








Foto: Josephinewestling


Måndag

Idag har jag jobbat hela dagen från nio till sju på kvällen så är helt slut i kroppen. Vi har fått alla student grejjor så det har vart mycket att pyssla med. Nu på kvällen har jag ätit melon och kollat på scrubs:) Jag hade velat gått ut och gått men mina fötter klara tyvärr inget mer för idag. Det är så drygt när man blir sväld på kvällarna benen känns jätte tunga.

Igår hade jag och Emil myskväll vi åt kina mat och tittade på film:)

   
Tjockis:)



 
 



Nu ska jag sova

Kram Sara:)


Lördag

Idag har jag jobbat igen. Det var väldigt lugnt på jobbet och på stan i övrigt. Alla låg väl hemma bakfulla förstår jag.  Sen efter jobbet åkte vi till Emils kompis Jonas som fyller 25 idag. Men vi kunnde inte stanna så länge för Emil ska i väg och jobba.

Så jag blir hemma med scrubs och glass ikväll igen:) Men jag var ut och gick imorse så jag får faktist äta glass idag också:)



Jag skulle verkligen behöva färga håret men vet inte riktigt hur än.


RSS 2.0